Приключения Додона и Усатова

Тема в разделе "Политический форум", создана пользователем Dmxmd, 22 дек 2015.

 1. TopicStarter Overlay
  Dmxmd

  Dmxmd *** *** ***

  Усатый и советники за работой...)))

  Șapte oi care au la gâtul fiecăreia agățată câte o pancartă cu numele primarului din Bălți dar și al consilierilor municipali au fost scoase la păscut pe o stradă din Bălți, de un locuitor al orașului.

  Cele șapte oi au putut fi observate pe strada Nicolae Iorga din Bălți, iar fotografiile au fost expediate la redacția Deschide.MD.

  Incidentul a fost confirmat de șeful Inspectoratului de Poliție, Bălți colonelul de poliţie, Valeriu Poparcea, menționând că a fost înregistrat un asemenea caz și că acum oamenii legii investighează incidentul.


  Чтоб увидеть ссылки зарегистрируйтесь или авторизуйтесь на форуме !  Чтоб увидеть ссылки зарегистрируйтесь или авторизуйтесь на форуме !


  Чтоб увидеть ссылки зарегистрируйтесь или авторизуйтесь на форуме !


  Чтоб увидеть ссылки зарегистрируйтесь или авторизуйтесь на форуме !

   
  pinr нравится это.
 2. pinr

  pinr Старший хранитель

  В Тирасе такое пройдёт или сразу пристрелят?!)))
   
  Dmxmd нравится это.
 3. TopicStarter Overlay
  Dmxmd

  Dmxmd *** *** ***

  Кого?...)))
   
  pinr нравится это.
 4. pinr

  pinr Старший хранитель

  Да овец же, а они денег стоят!))))))))))
   
  Dmxmd нравится это.
 5. TopicStarter Overlay
  Dmxmd

  Dmxmd *** *** ***

  Варвары...пастуха пусть стреляют он бесплатный)))
   
  pinr нравится это.
 6. TopicStarter Overlay
  Dmxmd

  Dmxmd *** *** ***

  Чтоб увидеть ссылки зарегистрируйтесь или авторизуйтесь на форуме !


  Чтоб увидеть ссылки зарегистрируйтесь или авторизуйтесь на форуме !  Igor Dodon şi Renato Usatîi, ridiculizaţi de ministrul Apărării Anatol Şalaru, în replică la ameninţările celor doi politicieni că participarea soldaţilor americani la parada de 9 mai din Piaţa Marii Adunări Naţionale va provoca proteste.

  Într-o postare pe rețele de socializare Șalaru i-a comparat pe Dodon și Usatîi cu personajele desenelor animate Chip și Dale.

  Usatîi, după ce a rezolvat toate problemele orașului Bălți vrea să se implice și la nivel global. Bănuiesc că CHIP Usatîi este extrem de gelos pe DALE Dodon, care a apucat primul prajina - «salvăm» Moldova de trupele americane. Le reamintesc acestor «salvatori» din desenele „animate” la Moscova că războiul s-a terminat de 71 de ani și le sugerez să iasă din tranșee, să nu mai împartă și morții și să accepte idea că toți morții sunt egali în drepturi. CHIP Usatii mai bine ar repara drumurile din Bălți. Ei vor să mute la Prut tranșeele săpate în 1992 la Nistru și să ne izoleze de lumea civilizată. Indivizi ca Usatîi își găsesc loc doar în „mlaștină» , indivizi de teapa lui nu-și au loc într-o țară prosperă și civilizată, asigurată de un sistem democratic viabil. Militarii americani vin să comemoreze împreuna cu noi milioanele de morți din al Doilea Război Mondial. Dacă Usatîi este antioccidental, ar face bine, pentru imaginea lui, dacă și-ar vinde Rolls Royce-ul, Mercedesurile, ceasurile elvețiene, hainele scumpe de firmă și s-ar muta într-un Jiguli, ar purta haine cusute în Ivanovo și s-ar parfuma cu «Troinoi odekolon». În felul acesta, cel puțin, nu s-ar deosebi cu nimic de admiratorii lui fideli”, scrie Șalaru.

  Amintim că ieri Renato Usatîi s-a întors în Republica Moldova după mai multe săptămâni, aflate în Rusia. Într-o postare pe rețele de socializare el și-a arătat nemulțumirea față de prezenta în Moldova a trupelor Regimentului 2 Cavalerie al SUA.
   
 7. TopicStarter Overlay
  Dmxmd

  Dmxmd *** *** ***

  Чтоб увидеть ссылки зарегистрируйтесь или авторизуйтесь на форуме !


  Început de vis:

  ///

  Și cum stătea așa, într-un jilț, în vila sa de sub moscova primarul ales de Bălți a citit undeva pe btv.md că NATO bagă armata în Republica Moldova. Și citea că vor să omoare bătrânii și copiii iar președinte al țării va deveni Șalaru.

  Și a înțeles făleșteanul că e timpul de dus în Republica Moldova. A înțeles că țara are nevoie de el. A sunat să trimită un avion după el cât mai rapid.

  [​IMG]

  Așa, în ziua de Paște omul zbura spre Moldova. Deoarece armata NATO trebuia să intre pe la Ungheni a ordonat ca Chellengerul să fie așezat la Ungheni. Nu contează unde dar să fie la Ungheni.

  Proprietarii unicului karaoke din Ungheni au desfăcut rapid pista de aterizare și făleșteanul a aterizat în siguranță în fața unicului microfon care lucra în acea zi. Localul era liber or toți oamenii erau la masa de sărbătoare.

  Așa a stat făleșteanul trei două zile în acel Karaoke până când nu i-a sunat unul dintre robii săi și i-a confirmat că armata NATO deja achită vinieta pentru intrarea în Moldova.

  Și a urcat făleșteanul în Rolls Royce și a pornit să lupte cu armata NATO.

  Și i-a întâlnit el. Și a luptat cu ei 3 minute și 3 secunde. Și a învins în această luptă nedreaptă. El a luptat cu limba și cu ochii astfel încât toți americanii au fost răpuși momentat.

  Iar mașinile și blindatele cu care au venit au fost confiscate și duse la Bălți pentru a repara drumurile și a curăța albia Răutului.

  Și pe drum spre Bălți toată lumea îl întâlnea cu flori ca pe un adevărat erou al neamului …

  ///

  Când colo a sunat ceasul. Era ora 12. Toate site-urile și televiziunile de știri deja trâmbițau știrea că ostașii NATO sunt în Moldova și se îndreaptă spre poligoanele armatei naționale acolo unde vor avea loc exerciții militare.

  Din nou făleșteanul a ratat evenimentele importante din țară.

  Ca de obicei
   
  pinr нравится это.
 8. TopicStarter Overlay
  Dmxmd

  Dmxmd *** *** ***

  pinr нравится это.
 9. pinr

  pinr Старший хранитель

  Как в простонароде называют "мужчины лёгкова поведения"?!)))
   
  Dmxmd нравится это.
 10. TopicStarter Overlay
  Dmxmd

  Dmxmd *** *** ***

  Додон солгал об отказе своих депутатов от гражданства Румынии

  Чтоб увидеть ссылки зарегистрируйтесь или авторизуйтесь на форуме !


  Ни один депутат-социалист, имеющий румынское подданство, не подавал заявления об отказе от гражданства Румынии, несмотря на неоднократные заявления лидера ПСРМ Игоря Додона о начатой ими процедуре отказа от гражданства.

  Об этом сообщил портал

  Чтоб увидеть ссылки зарегистрируйтесь или авторизуйтесь на форуме !

  , цитируя ответ румынского Национального агентства по гражданству (НАГ) на запрос журналистов.

  «В результате проведенных НАГ проверок базы данных, сообщаем, что не существует зарегистрированных заявлений от указанных вами лиц об отказе от румынского гражданства, оформленных в соответствии с положениями ст.27 Закона о румынском гражданстве № 21/1991, переопубликованного, с последующими изменениями и дополнениями».

  Авторы запроса отмечают, что документ касался данных по следующим депутатам фракции Партии социалистов: Анатолие Лабунец, Алла Долинцэ, Корнелиу Фуркулицэ, Раду Мудряк и Генади Митрюк.

  Ранее, лидер ПСРМ Игорь Додон, артикулируя откровенную антирумынскую риторику, категорично заявлял об отказе депутатов руководимой им фракции от гражданства Румынии, на основании якобы взятого ими на себя еще в октябре 2014 года обязательства.

  Приняв гражданство Румынии, депутаты партии Додона, равно как и большинство членов правительства Молдовы и Конституционного суда принесли присягу румынскому государству следующего содержания: «Клянусь быть преданным родине и румынскому народу, защищать права и национальные интересы, соблюдать Конституцию и законы Румынии». Согласно ст. 54 (1) Конституции Румынии, «верность стране является священной».
   
  pinr нравится это.
 11. TopicStarter Overlay
  Dmxmd

  Dmxmd *** *** ***

  :D
   
  pinr нравится это.
 12. pinr

  pinr Старший хранитель

  А где Плахатнюк?
   

Поделиться этой страницей